Agjenda evropiane e qeverisë Zaev: Ja çfarë thotë Han

215

Në pyetjen nëse është i kënaqur në atë që propozon qeveria e Zoran Zaevit si agjendë evropiane, komisari për zgjerim pranë BE-së, Johanes Han me përgjigje:

“Po, mendoj se ajo është rruga e vërtetë përpara, pas diskutimeve politike vitin e kaluar, apo pas tre tentimeve të mbahen zgjedhje parlamentare…Tani është koha e fundit dhe mësova se edhe opozita është e përkushtuar në të, të fokusohet ne çështjet politike, reformat që e ka të qartë se janë në interes të vendit”, ka thënë Han, transmeton Aktuale.mk.

Comments