SERBIN DHE GJURIÇET I KEMI MUNDUR E İ MUNDİM ÇDO HËRË

414

Jugosllavin , Beogradin fashist Serbinë dhe tendencat e tyre serbomëdha , Marko Gjuriçet i kemi mundur dëbuar dhe poshtëruar ne UÇK -ja me luften tonë të drejtë çlirimtare dhe me karakter kombëtar .
Serbia veç mundët të ëndërroj se në Kosovë nuk mund të rikthehet kurrë sepse Kosova ka qenë është dhe mbetet shqiptare edhe me viset tjera që i kemi nën thundren sllavo/greke .
Ushtria Çlirimtare e Kosovës , ndonese e pakët në numër arriti ta mund një superfuqi botërore si ish Jugosllavia e Kryekrimineleve Tito-Millosheviç -Koshtunica etj e mundem se e drejta dhe morali ishte me ne në anën tonë kundër një shteti okupator barbar .
Adresen e krimeve më të mëdha në Europë pas luftës së dytë botërore Serbinë Beogradin ne e kemi mundur me aleatët amerikan dhe paktin NATO .
Ëndërrat serbomedha i kanë prishur heronjët tanë të rënë dhe ne vegjelia opinga që luftuam për jetë a vdekje për liri çlirim dhe Shqipëri ??✊

ERALD SELCA

Comments