Policia e Maqedonisë ka paralajmëruar dënime të ashpra nëse nuk i keni këto paisje

159

Moebel THEMA

Policia e Maqedonisë ka njoftuar qytetarët nëpërmjet mediumeve se nga 15 nëntori do të fillojë të vlejë ligji për siguri në rrugë gjatë sezonit të dimrit.
Nga 15 nëntori policia do të fillojë kontrollin në rrugë dhe të gjithë vozitësit do të pyeten a kanë paisje rrugore për sezonën e dimrit. Me paisje dimërore nënkuptohet se gomat duhet të jenë të dimrit dhe zinxhirë për siguri në rrugë.
Dënimet për mospasjen e paisjeve dimërore për veturën tuaj do të jenë: 45 euro në kundërvlerë me euro dhe do të hiqen 25 pikë nga leja e vozitjes.

Comments