Sendet që nuk jua merr mendja se kanë datë skadence

370
Shumë njerëz harrojnë të kontrollojnë datat e skadencës në produkte të ndryshme.
Kurse për disa produkte apo sende mendojnë se nuk kanë skadencë dhe mund t’i përdorin sa të duan. Kjo nuk është e vërtetë, sepse të gjitha sendet kanë një afat kohor për t’u përdorur.
Më poshtë do të gjeni disa prej sendeve që nuk e dinit se kishin një datë skadence./Blitz
Jastëkët: 2-3 vjet
Pantoflat: 6 muaj
Sfungjeri i dushit: 2 javë
Peshqirët: 1-3 vjet
Furça e dhëmbëve: 3 muaj
Krehri: 1 vit
Biberoni i fëmijëve: 2-5 javë
Reçipetat: 1-2 vjet
Atletet e vrapit: 1 vit
Prizat: 1-2 vjet

Moebel THEMA

Comments